+36309965130
2030 Érd, Budai út 3.
Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett

info@annamed.hu
Messenger
0
Kosár
0
Kosár KOSÁR
Keresés állatfajra
Keresés márkára
Keresés szolgáltatásra

MD orvosi kollagén terápiaMi is az a kollagén?
A kollagén az extracelluláris mátrix fő strukturális fehérjéje a test különféle kötőszöveteiben (ínak, porcok, csontok, bőr). A kötőszövet fő összetevőjeként ez a leggyakoribb fehérje az emlősökben, a szervezet teljes fehérjetartalmának 25-35%-át is kiteheti.

Nagy mennyiségben található a bőrben, szalagokban, inakban, de szinte minden szövetben megtalálható. A kollagén és az ún. kollagén-indukciós terápiák a mozgásszervrendszer elemeinek funkcionális támogatása, illetve erősítése révén hozzájárulnak a panaszok csökkentéséhez.
A kollagén rostok mechanikai behatásokkal szemben rendkívül ellenállóak – épp ezért nagy a jelentőségük az ízületek stabilizálásában. Gyakran alkotnak vékonyabb, vastagabb kötegeket. Főzés hatására az inakból, szalagokból kioldódnak és kocsonyás enyvet képeznek. Erről a sajátságról kapták a nevüket is, „kollagen” vagyis enyvadó rostok. A „zselatin” nagy mennyiségben tartalmaz kollagént.

A kollagénnek több típusát írták le, ezek közül az izületek körüli képletekben (inakban, szalagokban) többségében az 1-es típusú kollagén található meg. Az MD orvosi kollagén injekciós készítmények épp ezért 1-es típusú kollagént tartalmaznak nagy tisztaságban, garantált koncentrációban.

Mikor ajánljuk a kollagén injekciós terápiát?
Az MD orvosi kollagén izom-, és ízületi fájdalmak kezelésére szolgáló injekciós terápia. A kollagén segíti a regenerációt porckopásból vagy sérülésből, gyulladásból eredő ízületi fájdalmak, sérülések, izomfájdalmak esetén.
Biztonságos
Biztonságosan alkalmazható olyan betegeknél is, akik vérhígítót szednek, szív–és érrendszeri problémákkal küzdenek, cukorbetegek, vagy egyéb okból nem szedhetnek fájdalomcsillapítót, nem kaphatnak szteroid injekciókat.

​​Egyedi hatásmechanizmus
A hagyományos fájdalomcsillapítókkal ellentétben, amelyek jellemzően csak a fájdalomtüneteket szüntetik meg, az MD kollagén közvetlenül a károsodott szövetek helyreállítását támogatja. Hatása ezért hosszútávú, a kezelést követően még hónapokig érzékelhető.
Doppingmentes készítmény
Az MD kollagén injekciós készítményeket a Magyar Antidopping Csoport hazai akkreditált laboratóriumában bevizsgálták, összetevőik nincsenek a WADA dopping tiltólistáján, ezért élsportolók és verseny állatok kezelésére is alkalmazhatóak.

A kezelések árai az AnnaMed Állatpatikában:
  • Első alkalom konzultációval: 18.000.-
  • Kollagén terápia 1 alkalom: 15.000.-
  • Kollagén terápia 5 alkalom: 67.500.-
  • Kollagén terápia 10 alkalom: 125.000.-

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét (bruttó).

További információért és időpontért írjon nekünk az info@annamed.hu e-mail címre vagy hívja a +36309965130-as számot!


Adategyeztetés
Céges adatok ( nem kötelező )

A Megrendelés gomb megnyomásával elfogadom az ÁSZF-et és az adatvédelmi nyilatkozatot!

Megrendelés
  • Dog
  • asd
    Termék 1
    30.000 Ft